logojaner.png

Qui som?

El Col·legi Mare Janer és una escola d’educació infantil, primària i secundària que forma als joves d’Andorra des de 1882, moment en el que l’Institut de Germanes de la Sagrada Família d’Urgell va obrir el seu primer col·legi al Principat, fruit de la seva missió apostòlica basada en el carisma de la Beata Anna Maria Janer «la caritat feta servei». Col·legi Mare Janer 1990

Al llarg dels anys, l’estil propi en el camp educatiu porta al Col·legi a ampliar les seves instal·lacions i serveis tot canviant la ubicació original de Canillo cap a Andorra la Vella al 1883. No és fins al 1968 que s’inaugura el nou edifici de Santa Coloma (l’actual) que es veu ampliat novament al 1998 amb un nou edifici adjacent per a poder acollir més alumnes i noves formacions.

Actualment el Col·legi segueix mantenint una línia educativa basada en valors i atenta a la realitat de la societat andorrana i del món que l'envolta. Volem que els alumnes siguin persones íntegres en tots els àmbits de la vida, que desenvolupin totes les seves capacitats amb respecte, coherència i responsabilitat.

Aquesta vocació i compromís del Col·legi amb alumnes l’ha portat a complementar el projecte educatiu curricular amb la participació a la Xarxa d’Escoles Associades a la UNESCO (2004) i a la Xarxa d’Escoles Verdes d’Andorra (2014), a portar a terme el projecte Cambridge for Schools (2009) i a obtenir la certificació de qualitat ISO 9001:2015 (2019).

El Col·legi Mare Janer afronta els reptes educatius presents i futurs amb la solidesa que li proporciona la seva dilatada experiència, però també amb la voluntat de millorar i evolucionar en totes les àrees, especialment en la innovació i la qualitat pedagògica, que és el nucli de la nostra existència.

Més en aquesta categoria: Caràcter Propi »