logojaner.png

Política de Qualitat

El Col·legi Mare Janer es compromet a complir amb els requisits del sistema de gestió de la qualitat i a millorar contínuament la seva eficàcia, així com al compliment dels requisits legals i reglamentaris.

Per assolir aquest compromís ens basarem en la missió, la visió i els valors de l’humanisme cristià que formen part del nostre caràcter propi, definits a continuació:

La Missió

La nostra Escola promou la formació integral dels alumnes d’acord amb una concepció cristiana de l’home, de la vida i del món, per tal que arribin a ésser persones atentes a la realitat, ètiques i amb capacitat d’aprendre a aprendre. Les seves notes distintives són una relació senzilla i propera, el tracte acollidor i sense distincions, la pedagogia fonamentada en l’amor, l’atenció personalitzada i l’ambient de llibertat i treball. Tots aquests aspectes inserits en la societat andorrana.

La Visió

El Col·legi Mare Janer, tot identificant-se amb l’obra de l’institut de la Sagrada Família, vol ser una escola compromesa i oberta a la societat andorrana i al món, oferint una formació i un servei de qualitat. Ser un centre reconegut dins el Principat, atent a la realitat personal de cada alumne i que quan finalitzi la seva estància en el centre, ho faci plenament satisfet amb els resultats obtinguts i amb la formació cristiana i humana que el faci viure plenament la vida.

Els Valors

  • Crear un ambient que afavoreixi la vivència cristiana.
  • Promoure els valors evangèlics com l’acolliment, l’esperança, l’alegria i l’amor al treball, com a forma concreta de lliurament personal i de servei als altres.
  • Educar per a la llibertat, la justícia, la solidaritat i la pau.
  • Aprofundir en la vivència comunitària i la celebració de la fe en un marc de respecte i llibertat.
  • Desenvolupar el treball intel·lectual amb una metodologia didàctica individualitzada, oberta i flexible per a que siguin persones comunicatives, dialogants, plurilingües i competents en l’ús de les tecnologies.
  • Dotar als alumnes d’esperit crític i capacitades per treballar en equip.
  • Formar persones saludables en tots els àmbits de la vida i respectuoses amb l’entorn.